Manchester to Liverpool - UK's Trip

On the way ke Manchester tu, kitaorang singgah di Cheshire Oaks Designer Outlet. tempat ni mcm Factory Outlet . Macam2 barangan berjenama ada sini . Tapi memang jenama terkenal punya lah. Harga nye memang murah berbanding dengan harga barangan jenama ni di Malaysia. Tapi, murah tu bukan le bawah 100, dah kata pun barangan berjenama, memang le murah pun beratus juga harga. Kawasan sini memang best, kedai2 pun cantik. Cuaca pun bagus. Memang syok. Cuma makanan je payah sikit.






Hahaha.. baru perasan tak banyak gambar sini pasal sibuk window shopping.

 Lama jugak shopping kat sini. Lepas tu terus ke Best Western Halmark Feather Hotel untuk check in. Yang ni hotel bagus, beza sikit je harga. Memang puas hati.
Posing depan hotel. Syok ambil gambar langit kat sana..mcm cantik jer







Comments

Popular posts from this blog

Ros Chalet , Cameron Highland (Tanah Rata , Taman Sedia)

SKYNET Sucks!!!!!

Trip - Cameron Highland 16/02-18/02/2012