Liverpool day trip - Anchor Dock

Early Morning, terus check out dari hotel. Maklumlah, start jam 8 am parking dah kena charge. Dah tu sana parking dalam Pound. Mahal wooo... Pukul 9 pagi kitaorang dah check in hotel keluar. Destinasi dituju  Anchor Dock. Macam2 ada kat Anchor Dock ni. Tepi pantai lagi. Memang best. Banyak masa kitaorang habiskan di situ. Ambil gambar dan cuci mata.



















Mcm lain mcm plak size nampak dalam gambar ni..hahaha


Pakat beli spek mata itam sorang satu..hehehe

Penat bergambar  and perut pun dah isi... kitaorang bergerak balik ke Luton. Tapi on the way tu, singgah sekali lagi di Chessire Oaks pasal ada yang kempunan semalam tak beli, hari ni beli.

Comments

Popular posts from this blog

Ros Chalet , Cameron Highland (Tanah Rata , Taman Sedia)

SKYNET Sucks!!!!!

Trip - Cameron Highland 16/02-18/02/2012