Medan Trip 20-25/10//2011 - Day 05-06 @ Medan Free & Easy

Last few days, we visited so many places already. From the hill area with cool weather to the City of Medan with hot weather. Unfortunately, our body cannot accept the drastic changes. We started to suffer sore throat, flu and my dad having fever. Luckily, he recover fast after received an injection from a local clinic there.

Nothing much to do, we just went back to  Pasar Ikan since the first time we've been there most of the shops closed since its weekend. Just windows shopping.We shopped a lot at Samosir Island and Berastagi.

Our return flight will depart at 19:00 pm local time and driver will get us from the hotel 2 hours before departure. But, we have to check out before 12:30 pm, so we decided to  extend a room till 5pm and move all the luggage there. My parent can rest too since they are not feeling well while my friend and i went to the nearest Mall.






Good bye Antares Hotel and Medan............

We arrived in Penang on time .


Thanks to PT. LOVELY HOLIDAYS TOUR AND TRAVEL MEDAN, for the arrangements. We enjoy our trip very much. Not to forget, thanks to Asdo, our Driver cum tour guide, a very soft spoken person with his funny stories during the trip. My mum like him a lot and she did mentioned if we get there again, she want him to be our tour guide.. hahaha.  Unfortunately, we don't have a  chance to said good bye to him since he got something to handle that day and can not send us to the airport. Thanks again.

Regards,
Zureyna



Comments

  1. hai zue.. saya pun baru balik dari medan.. 24-28 oct.. im also using pt lovely holidays services. tp saya guna pakej dari syrkt pelancongan malaysia. diorang yg arrange semuanya & berurusan dgn pt lovely. just nak tnya, haritu awk pg medan tiket lain, pakej tour lain kan? sy bcadang nak pegi medan lagi. but kali ni macam nak pegi sendiri. bukan melalui syrkt pelancongan yg sy guna dulu. so, berapa ye hrga pakej yg awk byr utk tour medan guna servis pt lovely ni?? n mcm mana nak berurusan dengan diorg? pembayaran guna rm @ rp? thx a lot! =)

    email me at : miss_huda90@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Zu nye package tu ari RM 530 per person..minimum 5 orang. Payment bayar dalam RM je since lovelyholidays ada account Maybank kat Malaysia and Singapore.Urusan boleh melalui email atau yahoo messenger je. Kalau kat website dorang ada id yahoo messenger dan boleh nampak bila dorang online ke tak. Bleh consider GROUPON.com.my gak since ada yg same group ngan zu beli melalui groupon dalam RM600+ per pax termasuk Flight ticket.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ros Chalet , Cameron Highland (Tanah Rata , Taman Sedia)

SKYNET Sucks!!!!!

Trip - Cameron Highland 16/02-18/02/2012